Fontos tudnod! A Schüssler sókat szájban kell elszopogatni, nem vízben feloldani

Tisztelt Kata!

Sok jót olvastam önről, s ezért szeretném tanácsát kérni. Édesanyámnak kezdődő cataracta-ja van. Némi ismeret alapján(Shüssler sók, zsebkönyv) ,összeállítottam neki egy 2 hónapos kúrát,ami a köv. állt: ca fluoratum d12 , silicea d12 3/1 naponta, valamint másik nap: calcium phosphoricum d6 3/1 naponta.Hogy megkönnyítsük a kúrát, a tablettákat szénsavmentes ásványvízben oldottam fel, egyik nap együtt a ca fl. a sil. másfél liter szénsavmentes ásványvízben, másik nap a ca ph. szintén másfél liter szénsavmentes ásványvízben.Nem volt semmi gond,anyu nagyon bízott benne! Most kétségei vannak,ugyanis az oldat alján szürkés- fekete lerakódás van,s nem hajlandó tovább alkalmazni! Anyu tisztasági betétet használ, s azon is jelenkeztek a szürkés fekete foltok! Nem tudom mi lehet az oka,lehet a víz amiben a tab. feloldottuk,vagy a műanyag flakon amit erre a célra használtunk! Már majdnem a kúra végénél tartottunk! A DHU-t használta! Hozzá kell tennem,hogy anyunak vastagbél tumorja volt máj áttéttel, (most ok !) ,no meg pajzsmirigy proplémái(hol alacsony,hol magas).

Szíves megértését, segítségét köszönöm! Tisztelettel:  István. További szép napot!

Válasz:

Kedves István!

Elnézést, hogy most válaszolok, de én hétvégén dolgozom a legtöbbet.

A szürkehályogra az 1-es illetve a 11-es sókat jól választotta ki, de nem értem a 2-est mi alapján.

Szív és érendszeri só.

Vizbe sosem rakjuk a sókat, tudom Magyarországon ez a módi, de nem véletlenül találta ki Schüssler doktor, hogy szájba kell őket elszopogatni.

Nézze a 1-es só az érfalakról leoldja a meszesedést, ha a vízbe van valami amit oldani tud ki fogja oldani.

Nem tudok Önnek érdemben semmit mondani, hogy mi lehet az a szürkés fekete valami. Az elmúlt évek alatt nem találkoztam ilyen jellegű problémával. Megértem az édesanyját, hogy így elment a kedve tőle, és nem bízik meg benne, de nem a Schüssler sókkal van a gond, hanem azzal, hogy belerakták a vízbe.

Amit a vizből kioldott azt a vese kivezette a szervezetéből.

A betegségek összetettebbek mint ahogyan nekünk elmondják, egy daganatos betegség kiszolgáltatott helyzettel párosul stb, ezt is figyelmebe kellene venni. A pajzsmirigy calcium hiányra utal, de mellette összetettebben kellene viszgálni.

Máj, bél problémák esetén, (ami hál Istennek Önöknél rendbe jött) vas hiány is jelen van, mivel a szervezet ott tárolja a vas tartaléka nagy részét.

Őszintén sajnálom, hogy negatív tapasztalataik lettek, pedig a Schüssler sók nagy segítőink lennének megfelelő használat mellett.

Lenne egy tisztelet teljes kérésem.

Megoszthatnám az Önök tapasztalatát, a válaszommal együtt, egy blog bejegyzésben?

Természetesen csak egy keresztnévvel. Figyelem felkeltésnek, hogy lássák az emberek, hogy a Schüssler sókat nem rakjuk vizbe, ezt sehol nem írta le Schüssler doktor.

Szép napot kívánok

Tisztelettel

Kata

 Schüssler só tanfolyamok, amit az Ön számára adnak

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

*