Felszívódási zavarral küzd?! Próbálja ki a Schüssler sókat!

A Schüssler sókat nem csodaszerként ajánlom, hanem mint egy lehetőséget. Jótékony hatását az elmúlt évek alatt számtalanszor megmutatta. Schüssler doktor fedezte fel az 1800-as évek közepe táján, tehát nem új keletű.

A Schüssler ásványi anyag terápia egyszerű, és bárki számára könnyedén alkalmazható gyógy terápia, mely mellékhatás nélkül alkalmazható.

Az ásványi anyagok (Kalcium, Kalium, Vas stb.) a szervezetünkben mindenhol jelen vannak, hiányuk különböző betegségeket okoznak.

A felszívódási problémák egyik oka a Kalium Phosphoricum ásványi só hiánya. Amikor már ilyen szinten jelentkezik, azt jelenti, hogy a szervezetben nagyfokú hiány van jelen, ebből az ásványi anyagból.

Tünete:

  • Közvetlenül az étkezést követően megéhezik. Ez arra mutat rá, hogy a táplálékból az energia nem tudott rendesen felszívódni. Kalium Phosphoricum hiány esetén, nem képes a bélrendszerünk azokat az erőket mozgósítani, amelyek a táplálékból szükséges tápanyagokat felvennénk a szervezetünk számára.
  • Az éhség érzet miatt, újra enni fog, aminek következménye lehet az elhízás.

Érdemes megfigyelni, étkezés után jelentkezik-e a fent leírt tünet. Ha jelen van Önnél a leírt tünet igen és konkrétan tudja, hogy felszívódási probléméval küzd, kezdje el szedni a Kalium Phosphoricumot, napi 3x2 szemet elszopogatva, legalább 2-3 hónapig.

(Piros Katalin)

 

No Comments Yet.

Leave a comment

*