Vidéki tanfolyamok, csoportos önismereti beszélgetések lehetősgei

Szívesen utazom vidékre, meghívásra az ország minden településére, Schüssler só tanfolyam, csoportos önismereti beszélgetések megtartására.

Számomra megtiszteltetés amikor meghívnak és beengednek az otthonukba az emberek. Emberibb, családiasabb kicsit közelebb kerülünk egymáshoz. Mai világunkban ez nagy adomány.

A tanfolyam, a csoportos önismereti beszlgetések megtartásához nincs szükségünk csak egy nyugodt helységre ami akár az Ön otthona is lehet.

Schüssler só tanfolyam 10.000 Ft / fő

3 fő megléte esetén nincs útiköltség térítés.

Csoportos önismereti beszélgetős foglalkozások esetében (egy-egy alkalom 3 óra)

A részvételi díj 2500 Ft/fő /alkalom+ útiköltség térítés.

A felmerült kérdések akár telefonon vagy üzenetben szívesne válaszolok

Telfeon: +36 70 622 6367

Helységek ahol megkaptam azon lehetőséget, hogy taníthattam az ott élő embereket, köszönet érte:

Tököl, Kecskemét, Szeged, Ózd,

Kapcsolat

2 Responses

  1. Szia Kata, Nagy hatással volt rám, azóta egyre csak pörögnek a kerekek az agyamban.Eszembe jutnak régi, új barátok, hogy melyikükkel hogyan alakult a viszonyom. Sajnos van konkrétan 1 ember, akivel nagyon csúnyán összevesztem, majdnem 1 éve nem beszéltünk egymással.. Most már írhatom múlt időben, ugyanis összeszedtem magam (nem is gondoltam volna), és a okt. 22-én találkoztunk. Ez előtt is volt 1-2 próbálkozásunk, de 5-10 perc után már kiabáltunk egymással, Most is nagyon féltem, hogy milyen lesz, de szerencsére egészen jól alakult. Persze a kényes témákat nem érintettük, de majdnem olyan volt, mint rég. Majdnem.. Az ok amiért megkerestem, persze azon kívül, hogy hiányzik, hiszen már majdnem 14 éve barátok vagyunk. Szóval az ok, hogy megszületett az unokaöccse, és az én unokaöcsém is úton van, belegondoltam, hogy nagyon rosszul esne, ha nem gratulálna, ha nem érdeklődne egyáltalán Barnabás felől. Egyrészt emiatt írtam neki, jól esett, hogy megettem felé az első lépést.. További szép napot! Örülök, hogy találkoztunk! Csilla
  2. Bevallanom eleinte kissé szkeptikusan kezeltem a karma dolgot, mindenki mindent visszakap, illetve a rendezetlen szülői szálak megjelennek az életünkben. Haha, hagyjanak már ezzel az ostobasággal békén. Egyszer csak valami kezdett megváltozni körülöttem és elkezdtem figyelni a történéseket. Volt meglepetés számomra. Szülőkkel kapcsolatban is. Most egy olyan sztorit szeretnék megosztani, ami engem is meglepett. A Hungárián közlekedve megállt mellettem egy autó, igen hangos tam-tam zenével. Már épp cifrákat kezdtem róla gondolni, amikor hirtelen beugrott, 17 évesen, én is igen hangosan hallgattam a zenét, a szomszédok ugyanazt érezhették, mint most én. Láss csodát, ahogy végig futott rajtam ez az érzés a sofőr levette a hangot. Jó ideig egymás mellett mentünk, maradt a csend. Megértettem, vannak helyzetek amikor csak saját igényeink kielégítése érdekel, hogy esetleg a másik embernek ez jó vagy sem az már nem jut el a tudatunkig. Érdemes megtanulni, és megérteni hogyan működik

Leave a comment

*