Személyes vagy online önismeret

Vannak emberek akik nem szeretik a csoportos foglalkozásokat, ezért lehetőséget teremtek, egyéni foglalkozásokra is.

Amit nyújtani tudok egy-egy alkalommal ugyanaz, mint a csoportos foglalkozások esetén, csak a teljes figyelmem az Öné.

Megtanítom egy teljesen más gondolkodással élni,  lehet a helyzeteket más nézőpontból is nézni. Rávezetem és tényekkel támasztom alá, hogy amiben jelenleg hisz, egyetért vele és elfogadja, az nem az Ön segítője, mintahogyan annak idején az enyém sem volt.

Az életünk jó működéséhez, nagyon fontos, hogy az elolvasott, halott dolgokat helyesen értelmezzük, hisz akkor fog segíteni bennünket, a rosszul értelmezett ellenünk fog dolgozni.

 • Megtanítom hogyan tudja helyesen értelmezni az elolvasott, halott dolgokat.
 • Megtanulja a környezetében lévő emberek által küldött jelek olvasására.
 • Hol vannak az életében a kapcsolódási pontok, szülőkkel, nagyszülőkkel
 • Megmutatom az összefüggéseket, és hogyan tud rajtuk változtatni.
 • Megérti és átalakítja a kapcsolatát a szüleivel, környezetével
 • Felismeri, hogy jelen helyzetében melyek azok a viselkedési formák, szokások, amelyeket le kell vetkőznie és át kell alakítania.
 • Megtanulja, hogyan tudja az embereket kezelni és elfogadni.
 • Megtanulja, hogyan tudja a párkapcsolatát jól kezelni, alakítani.
 • Megtanulja, hogyan tudja gyermekével a kapcsolatát kiegyensúlyozottá, harmonikussá tenni.

Az online foglalkozások is, laza közvetlen hétköznapi beszélgetéssel kezdődnek, kicsit ismerkedünk egymással. A beszélgetés lassan átfordul és elkezedődik a munka.

Olyan, mint amikor az ember iskolába jár, megtanul alap dolgokat, melyeket a későbbiekben hasznosítani tud. Az életben is nagyon fontos a helyes ismeret. Megszerzésében a Hindu tanításnak, Budha tanításainak, Jézus hegyi beszédeinek egyes részei lesznek segítségünkre.

Megosztott felismerések

Egy alkalom nem elegendő, viszont pontosan tudom, idő kell, hogy ülepedjenek, érjenek a kapott információk. Amit ajánlok eleinte havi 1-2 találkozás, hogy az ismétlések által rögzüljenek az új ismeretek.

Nem oldhatom meg Ön helyett a gondjait, de rátudom vezetni, meg tudom tanítani Önt, hogyan tudja megtanulni a mindennapokban megélt szenvedéseit csökkenteni.

Az egyéni foglalkozás ideje 1 óra 6.000 Ft

Választható: 2 óra 10.000 Ft

Kapcsolat

3 Responses

 1. Drága Kata! A hétfői találkozónk nagyon jó volt!Sok minden letisztult bennem!Nagyon köszönöm neked hogy lehetővé tested a miértekre ókát kibogozni!Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy a Reiki 1 és oklevelet mikor várhatóm? A Reiki 2 . Kb március.vége fele jelentkeznék vagy ápr.elején. Addig is puszillak!P.Erika
 2. Kedves Kata! Már nagyon régóta kerestem a problémámra megoldást. Sok helyen jártam, sok mindent kipróbáltam, amelyek akkor úgy néztek ki, hogy segítettek is, de nagyon rövid időn belül, szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy ugyanazokat a köröket futom. Nem értettem. Keresgélés közben akadtam a Kata oldalára, teljesen mást írt mint a többiek, ami első olvasásra ellenállást váltott ki belőlem. De valahogy mégis mindig az oldalára tévedtem, egyre többet olvasgatva, már nem is tünt annyira ellensznvesnek az amit írt. Visszatekintve ma már nagyon hálás vagyok, hogy kértem egy időpontot. Számomra egyértelműen magyarázta el, hogy mi miért történik az életemben. rengeteg felismeréssel lettem gazgagabb általa. A változás folyamata lassan elindult. Bátran ajánlom mindenkinek. Ágota
 3. Kedves Mindenki! Szeretném megosztani azt a felejthetetlen élményt amit tapasztaltam. Benne voltam egy helyzetben, amit úgy éreztem, hogy teljesen kikészít. Keresgettem az interneten, majd Kata oldalát megtalálva, úgy éreztem azonnal fel kell hívnom. Találkoztunk, beszélgettünk, 1-2 kérdést tett fel, majd teljes bizalmat szavaztam neki. Apró léptekkel mutatott egy másfajta megközelítést a problémámra. Olyan felismerésekre vezetett rá, melyekre álmomban nem gondoltam volna. Azok az érzések melyek feszítettek, hónapok óta ott 1 óra alatt értelmet nyertek az életemben. Nem volt egyszerű a szembesülés, de legalább sikerült valóban megértenem, hogy miért is kerültem bele abba az élethelyzetbe, amiben benne vagyok. Ami nagyon tetszett nem ígért, nem ő akarta megoldani, hanem igyekezet megtanítani, hogyan tudom más szemmel nézni a helyzeteimet. Csak ajánlani tudom. Tisztelettel Árpád.

Leave a comment

*