Schüssler só blog

Több mint 6 éve napi szinten használom és tapasztalom a Schüssler sók jótékony hatását. Bátran ajánlom mindenki figyelmébe aki hatékony alternatív lehetőséget keres, önmaga és a családja számára.

Nagyon fontos, hogy valóban a megfelelő szereket válasszuk ki, a hatékony eredmény eléréséhez. Ha a nem megfelelő sókat kezdjük szedni, nem tapasztalunk változást, javulást, csalódáshoz vezet.

FONTOS: Csak arcdiagnosztika alapján nem lehet kiválasztani a számunkra megfelelő sókat!

fermerülő kérdések

   

A sók szedéséval kapcsolatban felmerülő kérdések

Tovább a bejegyzéshez

Amit a vasról érdemes tudni

A vas létfontosságú ásványi só a szervezetünk számára. Hiánya nagyon sok problémát okoz.
Tovább a bejegyzéshez.....

Mire érdemes figyelni a várrandóság idején

A gyermekvárásra lelkileg és fizikailag is érdemes felkészülni. Nagy segítséget nyújtanak a Schüssler sók a fizikai állapot megőrzésében.

Tovább a bejegyzéshez...

Schüssler só felszívódási problémára

Mai világunkban nagyon sok ember küzd felszívódási problémákkal. Érdemes a Schüssler só 5 Kalium  Phosphoricumot kipróbálni.

Tovább a bejegyzéshez....

    Tovább a bejegyzésekhez

 

Kapcsolat

1 Response

  1. Kedves Kata! Már nagyon rég szerettem volna résztvenni Önnél, egy Schüssler só tanfolyamon, de valamiért mindig úgy hozta az élet, hogy nem találtam megfelelő időpontot. Amikor megláttam az oldalon az online lehetőséget, gyorsan lecsaptam rá. Köszönöm a lehetőséget. Nagyszerűen összeállított anyagot kaptam, melyet tényleg úgy tudok használni, hogy nem kell hozzá szakértelem, tudás. Nem gondoltam, hogy ennyire aprólékosan lesz átadva, és ez számomra nagyon nagy segítség és nagyon pozitív. További erőt kívánok munkájához. Tisztelettel K. Ágota

Leave a comment

*