ONLINE Schüssler só tanfolyam

A Schüssler sókkal való találkozásért nagyon hálás vagyok az életnek. Az elmúlt 6 év tapasztalatait szeretném megosztani, mindenkivel aki használni szeretné a sókat.

Amit megértettem.

Ahhoz, hogy valóban hatékony eredményt érjünk el, nagyon fontos a megfelelő szerek kiválasztása. Az elmúlt 100 esztendőben sok új betegség keletkezett, illetve azon új tapasztalásaim, melyeket velem sem osztottak meg, amikor elvégeztem a Schüssler só tanfolyamot,  nagyon fontosak.

Sok információ olvasható az interneten, de ez még nem jelenti azt, hogy valóban sikerül kiválasztanunk a megfelelő hatást hozó sókat. (Tapasztalat)

A szerek kiválasztásánál több mindent figyelembe kell vennünk, ami nagyon fontos csak ARC diagnosztikából sosem szabad dolgozni!

Azon emberek számára készítettem el az online tanfolyam anyagát, akik távol laknak, nem szeretnek tanfolyamokra járni stb..

Amit kap: Egy írásos anyagot, mely tartalmazza

 • sók leírását, hol és mire hatnak
 • fontos tudnivalókat a sókról (pl. nem homeopátiás szer!)
 • adott sóhoz betegség tünetek felsorolása, könnyen átláthatóan
 • melyik sót, melyikkel kell együtt szedni, milyen adagolásban
 • milyen problémák esetén, milyen adagolásban szedje.
 • szines arcdiagnosztikát
 • kiegészítő információkat, a C vitamin, vas, állati zsiradék szervezetbe való bejuttatásának fontosságáról.
 • Információk a betegségekről
 • Hanganyaggal.

A tanfolyam ára: 10.000 Ft
A tanfolyam anyagát meg lehet rendelni. Az összeg megfizetése után, az anyagot 4 részre osztva 1-1 hét eltéréssel, küldöm ki  e-mailban. Az anyagban lévő kérdéseket, ha szeretné kitöltve vissza tudja küldeni számomra.

Ha bármi kérdés felmerül az anyaggal kapcsolatban, azt fel tudja tenni és átbeszéljük

Kapcsolat

3 Responses

 1. M. Béla
  Kedves Kata! Az Ön által összeállított online Schüssler só anyagot nagyszerűen tudom alkalmazni a családtagjaimnál. Nagy segítség számomra a sók adagolásának a leírása. Üdvözlettel és tisztelettel M. Béla
 2. K. Vera
  Kedves Kata! Már nagyon rég szerettem volna résztvenni Önnél, egy Schüssler só tanfolyamon, de valamiért mindig úgy hozta az élet, hogy nem találtam megfelelő időpontot. Amikor megláttam az oldalon az online lehetőséget, gyorsan lecsaptam rá. Köszönöm a lehetőséget. Nagyszerűen összeállított anyagot kaptam, melyet tényleg úgy tudok használni, hogy nem kell hozzá szakértelem, tudás. Nem gondoltam, hogy ennyire aprólékosan lesz átadva, és ez számomra nagyon nagy segítség és nagyon pozitív. További erőt kívánok munkájához. Tisztelettel K. Vera
 3. Ági
  Kedves Kata! Nagyon szuper és alapos az anyag amit kaptam. :) Hálás köszönettel Ági

Leave a comment

*