Amit a csoportos önismereti estek adnak az Ön számára

Fedezze fel hogyan ismerheti meg valóban önmagát.

A 3 órás  tanfolyamokon nem arról beszélek amit elolvastam, megtanultam.

Tettem ezt egy rövid ideig, hálás vagyok az életnek, hogy sok pofon által felnyitotta a szemem, és elkezdtem figyelni, tényleg úgy működnek körülöttünk a dolgok, mintahogyan leírják, tanítják vagy még sem? Ha tényleg úgy működnek, akkor az emberek miért szenvednek?

Olvasásra ajánlom:  Valódi önismeret titka

Amit tanítani fogok Önnek, MEGÉLTEMMEGTAPASZTALTAM, a példáim által, nagyon sok mindent  fog felismerni a saját életéből, így kapja meg azt a visszaigazolást, hogy amiről beszélek 100%-ban megállja a helyét.

Nincs felépített menete a tanfolyamoknak. Az oka igen egyszerű, mert az életben mindig az történik aminek történnie kell. Én erről nemcsak beszélek, igyekszem a mindenapokban alkalmazni.  Többek között erre is szeretném Önt megtanítani. 

Kötetlen önismereti estek időpontjai.            Részvételi dj  2500 Ft
2017. május 12            18-21 óra között                                                                 Helyszín: Budapest V. ker Irányi utca 3

Amit kap egy-egy  foglalkozás alkalmával:

Én nem oldhatom meg Ön helyett a gondjait, de megtudom tanítani egy másfajta gondolkodásra.
A biztos alapok nagyon fontosak. Az iskolában is ha nem tanulok meg nagyon jól szorozni, a későbbiekben gondot fog okozni számomra. Ugyanígy működik az élet is.

Összefoglaló: Amit az évek folyamán megtanultam

Megtanítom Önnek, hogyan tudja jól olvasni az Önt körül vevő emberek viselkedésének üzeneteit

 • Megtanul egy másfajta gondolkodást, lehet a helyzeteket más nézőpontból is nézni.
 • Megtanulja, hogyan tudja az embereket kezelni és elfogadni.
 • Megérti és átalakítja a kapcsolatát a szüleivel, környezetével.
 • Megtanulja hogyan tudja a párkapcsolatát jól kezelni, alakítani.
 • Megtanulja hogyan tudja gyermekével a kapcsolatát kiegyensúlyozottá, harmonikussá tenni.
 • Megtanul  felelősséget vállalni.
 • Felismeri, hogy jelen helyzetében melyek azok a viselkedési formák, amelyek okozzák az Ön szenvedését.
 • Hol vannak az életében a kapcsolódási pontok, szülőkkel, nagyszülőkkel. Megmutatom sz összefüggéseket, és hogyan tud rajtuk változtatni.
 • Karma jelentése, valódi működése (nem azt fogja hallani, amit olvasott róla) példákkal bemutatva.

Kiknek ajánlom a tanfolyamon való részvételt? 
Minden ember számára aki

 • szeretne boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni
 •  szeretné megérteni, miért alakul úgy az élete ahogyan.
 • szeretné a családjával, párkapcsolatával, gyermekével rendezni nem működő kapcsolatát
 • nincs párkapcsolata
 • életkörülmények elfogadásában
 • betegségek esetén stb

Azt nem tudom ígérni, hogy nem lesznek az  életébe újabb mély pontok, de azt igen, ha már érti, hogy mit miért kell megélnie, könnyebben el tudja fogadni az adott élethelyzetet. .

Kapcsolat

9 Responses

 1. Kedves Kata! Szeretnék neked és kedves családodnak, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni és köszönök mindent! Köszönöm ,nem erre a napra, órára ,percre gondolok hanem évekre visszagondolva amióta megismertelek … Megpróbálok röviden ,tömören ,érthetően fogalmazni ,de lehet 1 kicsit fura ,érthetetlen lesz a fogalmazásom ,de köztudott tény beszédemmel nem a kenyeremet keresem! Hiszen vannak dolgok amiket könnyebb leírni mint kimondani/elmondani… Most a 2-3 évvel ezelőtti leveleimre gondolok, amikre mindig szorgalmasan válaszoltál ,pedig A-tól Z-ig önsajnálatomról szólt ! Akkor is sok meg nem valósíthatatlan álmaim/vágyaim volt ami azóta sok meg is valósult ,mint Pl. magamon nevetni …Pipa! Te mondtam próbáljuk meglátni mindenek a szépségét tán ebben is volt valami ,ami rálátást mutatót ,h valójában a mindenki keresi a mennyországot,de azt nem keresni kéne hanem itt a földön megteremteni ,ami egyedi ízt visz az életben ez nem más mint, az élet sója ! Igen bevallom annak ellenére ,h sokat köszönhetek szüleimnek ,h fizikai síkon megadták nekem alapfeltételek élet megismeréséhez de ellenére nagyon haragudtam rájuk ,mert valójában mindig is magamra voltam utalva az életbe sok mindenre nem tanítottak meg ,de te megérteted azt velem ,h 1 szülőnek vagy éppen tanárnak nem tanítani kell 1 gyereket hanem vezetni ,h tapasztalatot nyerjen ,h különbséget tudjon tenni rossz és jó között! Ezért mindig is nagy kérdőjel volt bennem az életről ,tán 1 kicsit féltem is tőle és kerestem azokat a dolgokat amitől nagyobb legyen az önbizalmam találtam is 1-2 dolgot ,de így 27 éves fejjel visszagondolva lehet ,h önbizalmat adott, de belűről sosem erősített meg és olyan dolgokat váltót ki évek alatt bennem ami léhúzót ,szorongást keltett bennem amit nem volt könnyű feloldani és olyan dolgokra világított meg amit kerestem az mindig is ott volt a szemem előtt!Sok olyan dolog van ami bennük lakozik és csak a másik ébreszt rá és ez kevés ember képes kiváltani a másikból!Úgy ,h még egyszer köszönök mindent és Kellemes Boldog Karácsonyt!
 2. Szia Kata! Igen, igen és igen:-) Nekem ami rögtön eszembe jutott, h egy keretet kaptam ahhoz, amin eddig is munkálkodtunk. Most már világosan látom, h honnan indulok, mi minden tanulás vár rám és egyre jobban kinyílik a szemem, felfogok apróbb összefüggéseket, és már látom, h mi minden javuláson fogok keresztülmenni. A Karma I-nek is tetszett a felépítése, volt bevezetés, valamilyen szinten nekem volt lezárás is, bár nem tudom, h hogyan fog kezdődni a II-es, de biztos vagyok benne, h ügyes átkötéssel megoldod. Közte pedig ott volt a rengeteg mondanivaló, a hasznosabbnál hasznosabb példákkal, gondolatokkal, idézetekkel. Örültem, h hangsúlyoztad sokszor a szeretet erejét, fontosságát, és számomra a fő-fő tanulság, h a változás/változtatás mindenkiben saját magában van ott és erre meg kell érni. Nagyon érdekes, színes előadó vagy, nekem abszolút lekötötted a figyelmemet. Nagyon köszönöm!!!! Szeretettel: Annamari
 3. Szia Kata! Fantasztikus élmény volt ez a tegnapi nap. Miután eljöttünk tőled, Nórával és Csillával még beültünk egy tejes kávéra és beszélgettünk kicsit, ki hogy érezte magát. Tegnap hazafele úton teljesen fel voltam dobva, legszívesebben magamhoz öleltem volna az egész világot. Az az érdekes, hogy az ember valahol tudja ezeket a dolgokat, amik tegnap felmerültek, csak emlékeznünk kell rá. Magamon azt vettem észre, hogy tudatosan igyekeztem ma mindenkivel úgy kommunikálni, hogy nehogy valami bántót mondjak, és amikor nem sikerült, nem szorongani kezdtem, hogy ajjajjj… mikor kapom én ezt vissza…hanem mulattatott az egész, hogy hiába próbálkozom szorgalmasan, egyik percről a másikra nem tud átállni az ember. De lépésről lépésre sikerülhet. Örülök és köszönöm, hogy tegnap a végén sikerült kizökkentened az önsajnálatból. Ma reggel vidáman, mosolyogva mentem dolgozni és hálás voltam, hogy van munkám, hogy vannak körülöttem értékes emberek, akiktől tanulhatok. Egyébként reggel a többiek is észrevették a változást, bár ők arra tippeltek volna, hogy pasi van a dologban. Arra már nem emlékszem tegnap mit kérdeztem volna. Viszont ma az jutott eszembe, hogy a pozitív érzéseket ugyanúgy visszakapjuk? Például ha valakinek örömet szerzünk vagy mondjuk izgatottan készülünk egy találkozásra? Na ez így leírva elég bután hangzik, biztosan igen. Most ennyi jutott eszembe, de ahogy jönnek a felismerések, tapasztalatok, írok. Köszönöm még egyszer! Csodálatos hatása volt/van ennek a tegnapi együttlétnek! Csillának továbbítottam a leveled. Biztos ír majd ő is. Ma mikor összefutottunk, megemlítette, hogy tegnap éjszaka nagyon nyugodtan aludt és kedves, szép álmai voltak Jó éjszakát kívánok! Puszillak, Niki
 4. A Tanfolyam: többszöri beszélgetésünk hatására kezdem megérteni, hogy először a saját életemet tegyem helyre, értsem meg és utána akarjak segíteni másokon, természetesen, ha kéri. Szeretném megtalálni az életutamat, azt amit szívesen csinálnék nap mint nap, ami a kommunikációval és az emberekkel van összefüggésben. Ezért úgy gondoltam tanulnom kell. Szeretek tőled tanulni, mert gyakorlatias példákon keresztül beszéljük meg az élet összefüggéseit, ami szerintem fontos, mert nem az a tudás ami a fejben van hanem az amit alkalmazni is tudok. A karma is fontos az az út amit kijelöltünk magunknak, amit át szeretnénk élni ezért jelentkeztem, és nem csalódtam. Nagyon jól éreztem magam, örömmel várom a folytatást.
 5. Szia Kata, Nagy hatással volt rám, azóta egyre csak pörögnek a kerekek az agyamban.Eszembe jutnak régi, új barátok, hogy melyikükkel hogyan alakult a viszonyom. Sajnos van konkrétan 1 ember, akivel nagyon csúnyán összevesztem, majdnem 1 éve nem beszéltünk egymással.. Most már írhatom múlt időben, ugyanis összeszedtem magam (nem is gondoltam volna), és a okt. 22-én találkoztunk. Ez előtt is volt 1-2 próbálkozásunk, de 5-10 perc után már kiabáltunk egymással, Most is nagyon féltem, hogy milyen lesz, de szerencsére egészen jól alakult. Persze a kényes témákat nem érintettük, de majdnem olyan volt, mint rég. Majdnem.. Az ok amiért megkerestem, persze azon kívül, hogy hiányzik, hiszen már majdnem 14 éve barátok vagyunk. Szóval az ok, hogy megszületett az unokaöccse, és az én unokaöcsém is úton van, belegondoltam, hogy nagyon rosszul esne, ha nem gratulálna, ha nem érdeklődne egyáltalán Barnabás felől. Egyrészt emiatt írtam neki, jól esett, hogy megettem felé az első lépést.. További szép napot! Örülök, hogy találkoztunk! Csilla
 6. Kedves Kata! Erős késztetésem van, hogy megosszak Veled egy élményt, ami a minap történt velem. Kevés hasonló gondolkodású ismerősöm van, aki mégis az messzebb él tőlem. 26-án szerdán reggel elindultam a munkanélküli hivatalba, mivel lejárt a járadékom, s ezzel kapcsolatos ügyeket kellett intéznem. Már előző este szorongással feküdtem le, megint biztosan hosszú sor, egy-másfél óra sorban állás, türelmetlen, ideges ügyfelek és előadók stb. Másnap reggel még indulás előtt elhatároztam, hogy nem engedem, hogy mindezek meghatározzák a napom, s kértem a REIKI-t az utam során, amit felajánlottam a lehető legjobb érdekében mindenre, és mindenkire ami és aki az ügyemmel kapcsolatos. Kilépve az utcára hét ágra sütött a nap, széles mosolyt égetve az arcomra. Szabadság, boldogság, elégedettség. Aztán a villamoson furcsa zavartság lett úrrá rajtam, amiért is egy megállóval előbb szálltam le. Hogy én milyen süket vagyok… Mérges voltam magamra. Eszembe jutott a REIKI. Biztosan oka volt annak, hogy később érek célba. A hivatalban senki nem állt sorban, egyáltalán alig voltak. Én egy kedves kezdő ügyintézőhöz kerültem, aki szívesen elmesélte, hogy került oda, s egyáltalán olyan dolgokat osztott meg velem magával kapcsolatban, ami nem jellemző. A reggeli mosoly még mindig az arcomon. Minden gördülékenyen lezajlott, még előadói állást is ajánlottak ott a hivatalon belül. De az én terveim mások. Még mindig sütött a nap, hazafelé az aluljáró lépcsőjén idős bácsika szorongatott egy papír poharat. Nem nézett fel senkire, mintha ott sem lenne. Kezem a zsebemben, és a bevásárlókocsira tartogatott 100-as szinte belekúszott a tenyerembe. Tudtam, hogy annak a pohárban kell landolnia. (Lehet, ezért kellett előbb leszállnom, s a tervezett időnek kissé csúsznia, hogy a bácsikával találkozhassak.) A mosoly még szélesebb lett, a nap még fényesebben világított. Mennyeien éreztem magam. Később kaptam még egy bónusz mosolyt egy idegen fiatal lánytól, mert valamire válaszoltam. Ennyi történt, és azóta is felfigyelek olyan dolgokra, amik eddig természetesek voltak, holott inkább apró csodák. Köszönöm, hogy “meghallgattál”. Szeretettel gondolok Rád.
 7. Kedves Kata! Nagyszerű volt a tegnapi nap!!! Hálás vagyok és köszönöm, hogy ott lehettem, a társaság is kitűnő volt! Nagy lendületet adott szerintem mindannyiunk számára a jövőre!! Kedves Kata, további minden jót és szép napokat neked! Talán mondhatom a többiek nevében is: NEM FELEJTÜNK EL!!! Üdv. Iván
 8. Kedves Mindenki! Én véletlenül kerültem el az önismereti, karmát bemutató estre. Nagyon sok érdekes dolgot tanultam aznap este.Kellemes megleptés volt számomra. Pl: Megértettem és ma már alkalkalmazom is, hogy a dolgokat nézhetem negatív oldalról, de megkresehetem benne a jót. Ez nagy lépés az én éltemben, mert eddig minden helyzetből csak a negatívat láttam. Az én tapasztalatom szerint, bármikor csatlakozhatsz, nem maradsz le semmiről, mert folyamatos gyakorlással lépkednek tovább. Szerintem ami még nagyon fontos az est nagyon jó hangulatban telt. Kata nagyon jó előadó. Szeretettel Kriszta
 9. Ili
  Kedves Kata! Hála neked az önismerettel kapcsolatban zavarodottságom kezd kitisztulni. Az esten a példáid, nagyon sok mindenre rávilágítottak, az életemben hol és mit nem látok helyesen. Nagyon nehéz a mai világban kiigazodni, hisz rengeteg tanítás van. Érzésben ott volt, hogy jókor, jó helyen vagyok. Köszönöm További munkádhoz sok erőt kívánok Ili

Leave a comment

*