Karma valódi működése, amit tudnod kell róla

Fedezd fel a karma működését (a saját viselkedésedet) a gyakorlatban, a mindennapokban.

Mint ahogyan a fizikai világunkban vannak törvények, úgy a szellemi síkon is vannak.

A fizikai síkon be "kellene" tartanunk a törvényeket, a nem ismerésük nem mentesít bennünket a felelősség alól, hiába hivatkozunk arra, hogy mi ezt vagy azt nem tudtuk.

Az egyik legfontosabb szellemi törvény a karma, ismertebb nevén, az ok okozat, a vagy kiegyenlítődés törvénye (én ezt az elnevezést jobban szeretem). Szankszrit szó cselekedetet jelent.

A karma hasonló elven működik mint a dominó. Amikor a felállított kockákat elindítjuk, elindítunk vele egy folymatot, felborul a kör.

A cselekedeteinkkel folyamatosan elínditunk egy folyamatot, (érzésket keltünk a másik emberben) ami majd valamikor visszatér hozzánk, meg kall tapasztalnunk az általunk keltett érzést. A mikort nem mi döntjük el, itt tér el a dominó működésétől.

 

 

2 Responses

  1. Ibolya
    Szervusz Jó napot Kívánok! Ibolya vagyok nekem csak egy személyes hozzászólásom lenne,azon túl amit le írtál,hogy amit ki küldünk az univerzumba az mind vissza jön a vonzás törvénye által.Ez mindenre érvényes. Minden jót neked.
  2. Péter
    Bevallanom eleinte kissé szkeptikusan kezeltem a karma dolgot, mindenki mindent visszakap, illetve a rendezetlen szülői szálak megjelennek az életünkben. Haha, hagyjanak már ezzel az ostobasággal békén. Egyszer csak valami kezdett megváltozni körülöttem és elkezdtem figyelni a történéseket. Volt meglepetés számomra. Szülőkkel kapcsolatban is. Most egy olyan sztorit szeretnék megosztani, ami engem is meglepett. A Hungárián közlekedve megállt mellettem egy autó, igen hangos tam-tam zenével. Már épp cifrákat kezdtem róla gondolni, amikor hirtelen beugrott, 17 évesen, én is igen hangosan hallgattam a zenét, a szomszédok ugyanazt érezhették, mint most én. Láss csodát, ahogy végig futott rajtam ez az érzés a sofőr levette a hangot. Jó ideig egymás mellett mentünk, maradt a csend. Megértettem, vannak helyzetek amikor csak saját igényeink kielégítése érdekel, hogy esetleg a másik embernek ez jó vagy sem az már nem jut el a tudatunkig. Érdemes megtanulni, és megérteni hogyan működik Péter

Leave a comment

*