Hatékony önismeret

 Fedezze fel és tanulja meg, hogyan tud változtatni az életén.

Piros Kata, család, sorselemzés

 

 

A csoportos foglalkozásokon, példákon keresztül tanulja meg,  megismerni önmagát az alapoktól, egész a szülői, párkapcsolati  problémákig.

A gyakorlatok alkalmával felismer az életében helyzeteket, megérti, hogyan és miért alakultak úgy a dolgok ahogyan alakultak. (akár a párkapcsolat)

A foglalkozásokon gyakorlások, ismétlések vannak így bármikor tud csatlakozni.                                 

Részvételi díj: 2900 Ft/alkalom

 

A  meghírdetett időpontok minimum 3 fő esetén indulnak. Jelentkezés estén kérem az Ön számára megfelelő időpontot megírni.

A foglalkozások helyszíne: 1 ker Kosciuszkó T utca 4

Jelentkezni lehet: Tel: 70 6226367

  Jelentkezés a foglalkozásra(e-mail)

 

Hétköznap

Időpont: 18-20 óra között

Hétvége

Időpontok 16.30-18.30

2016. október 13 október 22
2016. október 20  november 05
2016. november 10  november
2016. november
2016. december

Mit ad a csoportos foglalkozás!

Napi szinten futjuk a köröket, történnek velünk dolgok, amelyeket nem értünk, nem értjük, hogy az emberek miért viselkednek úgy velünk ahogyan.

Bizonyos emberek miért vannak az életünkben, a viselkedésükkel miért okoznak bennünk feszültséget stb. A negatív helyzeteket lehetne sorolni a végtelenségig.

Évekkel ezelőtt jómagam is meg voltam győződve, hogy helyesen viselkedem,  reagálom le a helyzeteket,  gondolkodom, látok egy-egy élethelyzetet. Megfelelően kommunikálok az emberekkel.

Aztán az élet sok-sok pofon által megmutatta, hogy nem. A körülöttem lévő emberekviselkedése által mutatta meg számomra, hogy mennyire nem látom helyesen önmagam viselkedését.

Nem volt egyszerű az önszembesülés, de ma már elmondhatom, hogy MEGÉRTE. 🙂

Olyan megvilágításban láthatja az élete történéseit, amivel tud is mit kezdeni, és helyére kerülnek a problémát okozó élethelyzetek.

Megtanulja a tükör effektus valódi jelentését, hogyan tudja a saját életének jobbá tételére fordítani.

Amire megtanítom a tanfolyamokon:

– Az élet által küldött jelek helyes olvasására. Helyzetekből mit kell megtanulnia.

–  Hogyan ismerheti meg önmagát helyesen. Kinek az élet helyzeteit éli a családból.

–   A család hogyan hat az Ön életére, és ezek a hatások mit akarnak Önnek tanítani.

–   Hogyan segítik Önt a környezetében lévő emberek a viselkedésükkel.

–    Az üzeneteket, hogyan tudja önmaga számára hasznosítani.

–  Megtanulja meglátni, hogy bizonyos helyzeteket ismétel csak más-más emberekkel, és ezeket                     az ismétlődő helyzeteket, hogyan ismeri fel?

–  Hogyan befolyásolja az Ön életét a kritika, pletyka

 

 

A csoportos foglalkozásokon ezekre a kérdésekre kielégítő válaszokat kap, sok-sok példával, feladatokkal, amelyek felismerésekhez vezetnek az Ön életében.

A felismerései által tapasztalja meg, a karma, és a család milyen nagy befolyással van az életünk alakulására.

 

Hogyan tudja kiegyenlíteni és a helyére tenni az életében a rendezetlen kapcsolatait.                           (szülő, gyerek, párkapcsolat)

Hogyan tudja alkalmazni a megfelelő kommunikációt.

A saját életem, és a hozzám fordult személyek életének elemzése során, megtapasztalhattam, megérthettem, hogy  az életünk alakulására milyen nagy befolyással van a családunkban megtörtént életesemények ismétlődése, és a saját viselkedésünk.

Ha van kérdése a csoportos foglalkozással kapcsolatban üzenetben illetve telefonon is érdeklődhet.

Piros Katalin

06706226367

Kinek ajánlom:
Minden ember számára, aki szeretne VALÓDI, VÉGLEGES megoldásokat, változásokat az élete minden területén!
A család  hatása az életünkre.

Mai világunkban nagyon kevés az az ember aki ne kűzdene párkapcsolati illetve gyermek nevelési problémákkal. A melletünk lévő pár a legnagyobb tünkrünk, tanítónk.

Gyermekeink szintén, sosem a gyereket kell kezelni, hanem mindig a szülőt.

Azon vidéki helységek ahol megkaptam azt a lehetőséget, hogy megmutathassak számukra egy teljesen más oldalt, melyet valóban az életük pozitív változtatására tudnak hasznosítani.

A család hatása az életünkre:

Abádszalók, Bicske, Érd, Ózd, Tököl,

Beszélgetős előadások:

Bicske, Győr, Kecskemét, Jánoshalma, Ózd, Szeged,

10 Responses to Hatékony önismeret

 • Niki says:

  Szia Kata!

  Fantasztikus élmény volt ez a tegnapi nap. 🙂 Miután eljöttünk tőled, Nórával és Csillával még beültünk egy tejes kávéra és beszélgettünk kicsit, ki hogy érezte magát. Tegnap hazafele úton teljesen fel voltam dobva, legszívesebben magamhoz öleltem volna az egész világot. 🙂 Az az érdekes, hogy az ember valahol tudja ezeket a dolgokat, amik tegnap felmerültek, csak emlékeznünk kell rá. Magamon azt vettem észre, hogy tudatosan igyekeztem ma mindenkivel úgy kommunikálni, hogy nehogy valami bántót mondjak, és amikor nem sikerült, nem szorongani kezdtem, hogy ajjajjj… mikor kapom én ezt vissza…hanem mulattatott az egész, hogy hiába próbálkozom szorgalmasan, egyik percről a másikra nem tud átállni az ember. De lépésről lépésre sikerülhet. 🙂
  Örülök és köszönöm, hogy tegnap a végén sikerült kizökkentened az önsajnálatból. Ma reggel vidáman, mosolyogva mentem dolgozni és hálás voltam, hogy van munkám, hogy vannak körülöttem értékes emberek, akiktől tanulhatok. Egyébként reggel a többiek is észrevették a változást, bár ők arra tippeltek volna, hogy pasi van a dologban. 😀
  Arra már nem emlékszem tegnap mit kérdeztem volna. Viszont ma az jutott eszembe, hogy a pozitív érzéseket ugyanúgy visszakapjuk? Például ha valakinek örömet szerzünk vagy mondjuk izgatottan készülünk egy találkozásra? Na ez így leírva elég bután hangzik, biztosan igen. 🙂

  Most ennyi jutott eszembe, de ahogy jönnek a felismerések, tapasztalatok, írok. 🙂
  Köszönöm még egyszer! Csodálatos hatása volt/van ennek a tegnapi együttlétnek! 🙂

  Csillának továbbítottam a leveled. Biztos ír majd ő is. Ma mikor összefutottunk, megemlítette, hogy tegnap éjszaka nagyon nyugodtan aludt és kedves, szép álmai voltak 🙂

  Jó éjszakát kívánok!
  Puszillak,
  Niki

 • Annamari says:

  Szia Kata!

  Igen, igen és igen:-)
  Nekem ami rögtön eszembe jutott, h egy keretet kaptam ahhoz, amin eddig is munkálkodtunk.
  Most már világosan látom, h honnan indulok, mi minden tanulás vár rám és egyre jobban kinyílik a szemem, felfogok apróbb összefüggéseket, és már látom, h mi minden javuláson fogok keresztülmenni.
  A Karma I-nek is tetszett a felépítése, volt bevezetés, valamilyen szinten nekem volt lezárás is, bár nem tudom, h hogyan fog kezdődni a II-es, de biztos vagyok benne, h ügyes átkötéssel megoldod. Közte pedig ott volt a rengeteg mondanivaló, a hasznosabbnál hasznosabb példákkal, gondolatokkal, idézetekkel.
  Örültem, h hangsúlyoztad sokszor a szeretet erejét, fontosságát, és számomra a fő-fő tanulság, h a változás/változtatás mindenkiben saját magában van ott és erre meg kell érni.
  Nagyon érdekes, színes előadó vagy, nekem abszolút lekötötted a figyelmemet.
  Nagyon köszönöm!!!!

  Szeretettel:
  Annamari

 • Ágnes says:

  A Tanfolyam: többszöri beszélgetésünk hatására kezdem megérteni, hogy először a saját életemet tegyem helyre, értsem meg és utána akarjak segíteni másokon, természetesen, ha kéri.
  Szeretném megtalálni az életutamat, azt amit szívesen csinálnék nap mint nap, ami a kommunikációval és az emberekkel van összefüggésben. Ezért úgy gondoltam tanulnom kell. Szeretek tőled tanulni, mert gyakorlatias példákon keresztül beszéljük meg az élet összefüggéseit, ami szerintem fontos, mert nem az a tudás ami a fejben van hanem az amit alkalmazni is tudok. A karma is fontos az az út amit kijelöltünk magunknak, amit át szeretnénk élni ezért jelentkeztem, és nem csalódtam. Nagyon jól éreztem magam, örömmel várom a folytatást.

 • Zoli says:

  Szia Kata!
  Tegnap, bár nem a tanfolyamon vettem részt , csak úgy beszélgetés közben
  csodálatos „felismerésekhez” segítettél hozzá. Azt hittem, hogy elég sokat tapasztaltam, tanultam
  már az életből, „magamból” , de rá kellett jönnöm, hogy a karma törvényeinek, az ok-okozat
  ismerete , megértése nélkül, csak futottam és még futhatnám tovább a köröket. J Nagyon köszönöm,
  hogy megértetted velem, hogy mi okozta párkapcsolatomban a problémákat. Megtaláltam segítségeddel, hogy mi volt az ok és megadtad a megoldást is . Lehetőségem van arra, hogy megéljem azokat az érzéseket, amelyek okozták a problémám, elfogadhassam, megérthessem, hogy miért történt meg velem az ,és ez által lehessen bennem elfogadás ,megbocsájtás és szeretet.
  Most már tudom, hogy hálásnak kell lennem a Páromnak! Hálásnak kell lennem, mert tükröt tartott nekem . Sokkal tudatosabban kell élnem és figyelnem kell arra, hogy mit adok másoknak, mert vissza fogom kapni. Óriási lehetőség számomra, hogy ha megértem a karma törvényét és bármi is történik velem ezután, meg fogom keresni az okot és lesz bennem megértés , elfogadás és szeretet a másik iránt. Nem fogok senkit hibáztatni azért, ha valami „rosszul” sikerül./ Mert biztosan fogok még hibákat elkövetni. J/
  Nagyon várom a következő találkozást,hiszen tegnap , csak az életem”egy „részéről” beszélgettünk. Remélem nagyon sokan meg fogják általad érteni, hogy a karma törvényei határozzák meg életünk
  történéseit.
  Köszönöm ,hogy vagy nekem! 🙂
  Puszi! Zoli

 • Csilla says:

  Szia Kata,

  Nagy hatással volt rám, azóta egyre csak pörögnek a kerekek az agyamban.Eszembe jutnak régi, új barátok, hogy melyikükkel hogyan alakult a viszonyom.
  Sajnos van konkrétan 1 ember, akivel nagyon csúnyán összevesztem, majdnem 1 éve nem beszéltünk egymással.. Most már írhatom múlt időben, ugyanis összeszedtem magam (nem is gondoltam volna), és a okt. 22-én találkoztunk. Ez előtt is volt 1-2 próbálkozásunk, de 5-10 perc után már kiabáltunk egymással, Most is nagyon féltem, hogy milyen lesz, de szerencsére egészen jól alakult. Persze a kényes témákat nem érintettük, de majdnem olyan volt, mint rég. Majdnem.. Az ok amiért megkerestem, persze azon kívül, hogy hiányzik, hiszen már majdnem 14 éve barátok vagyunk. Szóval az ok, hogy megszületett az unokaöccse, és az én unokaöcsém is úton van, belegondoltam, hogy nagyon rosszul esne, ha nem gratulálna, ha nem érdeklődne egyáltalán Barnabás felől. Egyrészt emiatt írtam neki, jól esett, hogy megettem felé az első lépést.. 🙂
  További szép napot! Örülök, hogy találkoztunk!

  Csilla

 • Andi says:

  Drága Kata!
  Nem is tudom hogyan kezdjem,hogyan adjam tudtodra mit érzek. A mesteri beavatás egy pluszt adott nekem és ezáltal a családomnak,amit tetézett a karma oktatás,hogy szavakba se tudom önteni. Mély tiszta hálát ,szeretetet érzek irántad,köszönöm,hogy tudásoddal részese lehettél életem megváltozásának. Olyan fordulatot vett az életem-életünk,hogy el se hiszem.Peti iránt mély érzéseim lettek és képzeld el ,nem tudok rá egy rossz szót sem szólni,pedig eddig mindig háborogtam,hogy ezt se így szeretem,meg azt se. Szegény már azt se tudta hogyan mit tegyen,hogy ne kapjon lecseszést. De megváltozott minden,azóta nem is veszekedtünk,anyukámmal is jobb lett a viszony,és 2 év után beszélek a tesómmal is,ez olyan csoda,csak ámulok,hogy mi minden meg tud változni,egy ici pici bennem zajló érzéstől.És drága Péterem régóta szeretett volna külföldön munkát találni,többször nekivágott és csak pénz bukás lett belőle,erre még ez is változott,ma utazott ki németbe,ott fog dolgozni egy normális cégnél,legalább is most annak tűnik,volt náluk 1 hét próbamunkán,addig nem számolt le itthon,de rendesen kifizették a pár napi bért is,így belevágott. Igaz távol kerültünk testben egymástól,de ez nem akadály az életünkben,hanem egy hatalmas előrelépés-lehetőség. Ehhez a változáshoz a Te közreműködésed által juthattam,persze tudom,nekem kellett a lépéseket megtennem,de felnyitottad a szemem,hogy tudjak tenni,úgyhogy mély tisztelet köszönet van bennem,bár szavakkal nem fejezhető ki.

 • Ágoston says:

  Bevallanom eleinte kissé szkeptikusan kezeltem a karma dolgot, mindenki mindent
  visszakap, illetve a rendezetlen szülői szálak megjelennek az életünkben. Haha, hagyjanak már ezzel az ostobasággal békén.
  Egyszer csak valami kezdett megváltozni körülöttem és elkezdtem figyelni a történéseket.
  Volt meglepetés számomra. Szülőkkel kapcsolatban is.
  Most egy olyan sztorit szeretnék megosztani, ami engem is meglepett.
  A Hungárián közlekedve megállt mellettem egy autó, igen hangos tam-tam zenével.
  Már épp cifrákat kezdtem róla gondolni, amikor hirtelen beugrott, 17 évesen, én is igen hangosan hallgattam a zenét, a szomszédok ugyanazt érezhették, mint most én.
  Láss csodát, ahogy végig futott rajtam ez az érzés a sofőr levette a hangot.
  Jó ideig egymás mellett mentünk, maradt a csend.
  Megértettem, vannak helyzetek amikor csak saját igényeink kielégítése érdekel, hogy esetleg a másik embernek ez jó vagy sem az már nem jut el a tudatunkig. Érdemes megtanulni, és megérteni hogyan működik

 • Iván says:

  Kedves Kata! Nagyszerű volt a tegnapi nap!!! Hálás vagyok és köszönöm, hogy ott lehettem, a társaság is kitűnő volt! Nagy lendületet adott szerintem mindannyiunk számára a jövőre!! Kedves Kata, további minden jót és szép napokat neked! Talán mondhatom a többiek nevében is: NEM FELEJTÜNK EL!!!
  Üdv. Iván

 • Éva says:

  Kedves Kata!
  Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek.
  A tanácsadás alkalmával sok mindent sikerült felismernem, megértenem.
  A körülöttem lévő emberekhez való hozzáállásom változtatásával elindult egy pozitív folyamat.
  Tudom hosszú még az út, de megértettem, hogy az apró dolgokat is értékelnem kell.
  Köszönettel és tisztelettel
  Éva

 • kriszta says:

  Kedves Mindenki!

  Én véletlenül kerültem el az önismereti, karmát bemutató estre.
  Nagyon sok érdekes dolgot tanultam aznap este.Kellemes megleptés volt számomra.
  Pl: Megértettem és ma már alkalkalmazom is, hogy a dolgokat nézhetem negatív oldalról, de megkresehetem benne a jót. Ez nagy lépés az én éltemben, mert eddig minden helyzetből csak a negatívat láttam.
  Az én tapasztalatom szerint, bármikor csatlakozhatsz, nem maradsz le semmiről, mert folyamatos gyakorlással lépkednek tovább.

  Szerintem ami még nagyon fontos az est nagyon jó hangulatban telt. Kata nagyon jó előadó.

  Szeretettel
  Kriszta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*