Találós kérdés

Tét nélküli szójátékra invitállak benneteket. Megköszönöm, ha megosztod velem, másokkal neked mit is jelent ez a mondat.

Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle,
és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle.

 

16 Responses

 1. Eszter
  a gazdag ,pénzét állandónak tekinti, tehát ha "elfogy" lelkileg is megszegényül a szegénynek mindne megvan ami a gazdagnak hiányzik, vagyis amit a pénzzel helyettesített... Amíg az elnem fogyott. :)
 2. Orsi
  Szia Kata! Ez a mondat a szeretetet írja le! Ölellek milliószor : Orsi
 3. Timi
  Szia Kata! Számomra ez a mondat a hitet, alázatot és feltétel nélküli szeretetet jelenti. Szép napot! Üdv: Timi
 4. Magdi
  Kedves Kata! Ez szerintem a szeretet. baráti öleléssel Magdi
 5. Péter
  Kedves Kata! Szíves örömest veszek részt ebben a játékban. A TÉT szerintem a kapcsolat tartása és a gondolatok megosztása, tehát annyira mégsem nem tét nélküli! A kérdésedre a válasz szerintem a szeretet és megbecsülés. Szeretettel ölellek és szép hetet kívánok: Péter
 6. András
  Drága Kata! Ez az én olvasatomban nem más mint a SZERETET! Ölellek! András
 7. Mária
  Kedves Kata! Nekem a szeretetet jelenti. Remélem másoknak is! Köszönöm!!! Puszil: Marika
 8. magdi
  Szia Kata ! A találós kérdésre a válasz . A SZERETET . Feltettem a család többi tagjának is a kérdést ők is ezt válaszolták . Köszönöm ! Millió ölelés Puszi Magdi :
 9. Kálmán
  Kedves Katalin! Én a szeretetre tippelek. Kálmán
 10. Gergő
  A szeretet!!! (Üdvözöllek Kata!)
 11. Attila
  Szerelem,?
 12. Judit
  A mosoly értéke “Semmibe se kerül, de sokat ad. Gazdagabbá teszi azokat, akik kapják, és mégsem juttatja koldusbotra azokat, akik adják. Egy pillanatig él csak, de az emléke örökké megmarad. Senki sem olyan gazdag, hogy meglehetne nélküle, és senki sem olyan szegény, hogy ne lenne gazdagabb tőle. Boldoggá teszi az otthont, táplálja a jóakaratot az üzleti életben, és a barátság biztos jele. Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodónak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen. Mégsem lehet megvenni, elkérni, kölcsönadni vagy ellopni, mert nem áru, csak önként lehet adni. …. Mert senkinek sincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni!
 13. Zsuzsa
  SZERETET <3
 14. Ildikó
  Kedves Kata! A SZERETET Puszi
 15. Niki
  szeretet :-) puszi :-)
 16. Tomi
  Szia Kata! Szerintem sok mindent jelenthet. Boldogság, szeretet...kiegyensúlyozottság...Isteni intelligens szeretet energia...sokáig sorolhatnám...egy szóval vagy talán kettővel, de még is talán összefoglalva ezt a sok mindent, amit jelenthet: Isten szeretete...és pedig azért, mert mindig jó időben, jó pillanatban van és nem csak egyéneknek, hanem az egész emberiség minden élő és már nem élő tagjának...a növényeknek és az állatvilágban minden nyüzsgő mozgó teremtménynek...szó szerint mindent egyensúlyba hoz ez az Isteni szeretet...csak egyszer kell megtapasztalni...onnantól kezdve tudni fogjuk az utat és bárhol is legyünk, bármilyen körülmények között, történjék bármi is...Isten szeretete mindig velünk lesz! Igen mindig, mert ennek a szeretetnek az idő sem szabhat határt soha! Hát megpróbáltam kifejezni, amit elvileg szavakkal nem lehet, de bízom benne, hogy ha dolgozol valamin, akkor talán ez is közelebb vihet a megoldáshoz. :) Általad létrehozott mesteri szeretettel: Tomi ;-) Puszi :) Ölelés <3 <3 <3 O:) O:) O:) :) :) :) ;-)

Leave a comment

*