A múltat a jelenben éljük meg

A facebokoon közzétett képes szöveg elindított egy beszélgetést. Minden tanító azt mondja, ne foglalkozzunk a múlttal, hisz elmúlt. A múltat nem szabad elfelejteni, mert a jelenben szembesít a cselekedeteinkkel az élet. A beszélgetés tanulságos, érdemes végig olvasni. A beszélgetés hozzájárulással került be a blogba.

 

TetszikTovábbi reakciók megjelenítése

HozzászólásMegosztom

44

Hozzászólások

Mosolygó Világ Piros Katalin A jelenben éljük a múltat. Hisz a múltban való viselkedésünkért a jelenben tanulunk meg felelősséget vállalni. Karma (ok-okozat) kiegyenlítődés törvénye alapján.smile hangulatjel

Tetszik · Válasz · 3 · április 10., 19:16

Attila Taskó A múltban elkövetett hibák felismerése megértése kiegyenlítése fontos a karma szempontjából, de sokan nem így fogják fel, egyszerűen csak ott ragadnak a múltban és rettegnek a jövőtől. A jelent észre sem veszik.

Tetszik · Válasz · 7 órája

Mosolygó Világ Piros Katalin A múltban elkövetett hibákat mikor tudjuk kiegyenlíteni? A jelenbe. Tehát mit élünk a múltat, csak más szerepkörben. A múltban én viselkedtem valahogyan, a jelenben velem viselkednek úgyanúgy.

Tetszik · Válasz · 25 perce · Szerkesztve

Mosolygó Világ Piros Katalin Az, hogy nem ismerik fel az emberek a viselkedésüket és hogyan kellene viselkedniük azok a mi elvárásaink, ezáltal megítéljük őket.

Tetszik · Válasz · 28 perce

Attila Taskó Jo reggelt Kata  isten ments h ítélkeztek ez csak tény amit látok 😬

Tetszik · Válasz · 8 perce

Mosolygó Világ Piros Katalin Szép reggelt neked is:) Azon embereknek akik nem változtatnak az életükön, nem nem akarnak, nem tudnak, mert nem kaptak az élettől lehetőséget, valamiért ezt kell megélniük. Épp ezért kell hálásnak lennünk, és elfogani őket, hogy mi megkaptuk a változás lehetőségét. Akkor leszünk hitelesek, ha a mindennapokban meg tudjuk mutatni, hogy fel tudjuk válllani a felelőségünket, illetve el tudjuk fogani azokat az embereket akiknek nem adatott meg a változtatás, hisz ők is a tanítóink, tükröt tartanak nekünk. Legyen nagyon szép napod.:))

Tetszik · Válasz · épp most

Az űrlap alja

Attila Taskó Korán reggel jól esett ez a kis ima" smile hangulatjel Szép napot neked is !

(Piros Katalin)

No Comments Yet.

Leave a comment

*