Motoros balesetem karmikus oka, be nem tartott ígéret

A betegségek jelzését így fogalmazzák meg számunkra, a lélek jelez, rossz úton járunk és változtatnunk kell.

A „lélek jelez” számunkra, nem tudok mit kezdeni. Az elmúlt évek megtapasztalásai megmutatták számomra, minden betegség mögött ok-okozati, (kiegyenlítődési) kapcsolódás van.

Mivel a köztudatban a „lélek jelez számunkra” ivódott be, én elfogadom, de legalább fogalmazzuk meg helyesen: rossz úton „JÁRTUNK”.

A rossz úton JÁRTUNK, mit is jelent? A mostani életünkben valamikori viselkedésünket egy betegséggel, egy balesettel egyenlítjük ki.

Egy egyszerű példával igyekszem bemutatni, hogy valójában hogyan is működik ez. Természetesen vannak sokkal összetettebb betegségek, balesetek. Ennek a példának is volt még másik tanulási folyamata is, ami szintén karmikus, de a könnyebb érthetőség kedvéért csak az egyszerűbbet írom le.

2007 szeptemberében vettem egy motort. Megígértem az egyik kedves barátomnak, hogy oda fogom neki adni, hogy gurulhasson vele egy nagy kört. Ez az ígéret feledésbe merült, sosem jött létre.

Itt keletkezett egy kibillent energetikai lenyomat, mely kiegyenlítődésre várt, majd valamikor, valamilyen formában.

2015 augusztusában úgy éreztem lejárt a motorozás ideje. Gondoltam eladom, de a motoron csak egy hónapos műszaki vizsga volt. Mindent leszerveztem. Elindulásom után nem sokkal elém kanyarodott egy kerékpáros. A balesetet nem szeretném részletezni, hálás vagyok az életnek, hogy nem borultam fel és csak a vádlim sérült meg, esélyem sem volt arra, hogy motorra üljek. Műszaki vizsga helyett, kórház lett az útirány.

A barátomat hívtam fel és kérdeztem meg, hogy elvinné-e a motoromat másnap kora reggel vizsgázni? Igent mondott. Délután is ő hozta el. Írva ezt a bejegyzést, most jutott eszembe, eltehettem volna a vizsgát későbbre, ez akkor fel sem merült bennemJ

Vajon miért? J

Az élet rákényszerített, hogy odaadjam a motort, meg lett a gurulás, ugyan kicsit máshogyan, de a be nem tartott ígéretem által keletkezett kibillent energetikai lenyomat, kiegyenlítésre került.

A balesetre szükségem volt, mert így tudta az élet az életembe visszaállítani a harmóniát.

A pihenés alatt ismertem fel, hogy mit is akar nekem tanítani ez a helyzet.

A változtatnunk kell, pedig azt jelentené, hogy fel kellene ismernünk és meg kellene találnunk, hogy milyen korábbi viselkedésünket akarja az élet azzal a betegséggel, balesettel kiegyenlíttetni velünk.

A két dátum között eltelt 8 év, rossz úton JÁRTAM, hisz helytelenül viselkedtem, ígértem valamit, amit nem tartottam be. Nem jelzett a lelkem, amikor eljött az ideje az élet a maga módján kiegyenlítette a számlát.

Megtanultam, ha ígérek bárkinek bármit, azt igyekszem betartani, vagy figyelek arra, hogy ne ígérjek semmit.

Ezen megtapasztalásnak a következtében, amikor barátaim megkérdezik, mikor találkozunk, a válaszom „amikor erre fúj a szél” J Eleinte nem értették, de ma már tudják J

 

2 Responses

  1. Szia Kata. Motoroztál már? Amit leírtál azt oktalanságnak tartom, megfogalmazhatnám másképpen is, de azzal megsérthetnélek, tehát nem teszem. Jó lenne tudni, hogy mit gondol és mit mond a kerékpáros lelke, karmája, az egója esetleg maga az ember!!! A vádli az hátul van , ha én megyek neki akkor a sípcsontom kellene, hogy sérüljön, vagy netán háttal ültem a motoron? Akkor részeg voltam, vagy kaszkadőr ? Mi van a barát lelkével? bosszút esküdött és széthajtotta a motoromat? Üdv Zoli
    • Kedves Zoli! Örülök, hogy hallok rólad, rég találkoztunk.  Képzeld 18 évig motoroztam. Az utolsó motorom Suzuki GS 500, ami a képen is van. Próbálok a feltett kérdéseidre érthetően válaszolni. Nem tudsz megsérteni semmivel amit írsz, hisz az mind a Te gondolatod, és én ezt tiszteletben tartom. Mint a leírásban van, nekem jött a kerékpáros, elém kanyarodott, nem én mentem neki. Tehát nem a sípcsontomnak kellett volna megsérülnie, nem ültem háttal a motoron, nem voltam részeg. A baleset okozója egy idős bácsi volt, akit nem szerettem volna pellengérre tenni, milyen állapotban volt, mert a bejegyzésemmel senki felett nem szándékoztam ítélkezni, mindenki az elvetett magjait aratja le. Mint írtam a bejegyzésben, kicsit összetettebb ez a sztori karmikusan, és csak egy szálát vettem ki, majd lesz folytatása. Üdvözlettel Kata

Leave a comment

*