Így működik a karma (megtapasztalás)

Egy visszajelzés így működik a karma

A mai napon kaptam ezt az írást a karma működésének megtapasztalásával kapcsolatban. Számomra ez egy nagyon pozitív visszajelzés volt, mivel aki küldte eleinte igen szkeptikus volt:)

"Bevallanom eleinte kissé szkeptikusan kezeltem a karma dolgot, mindenki mindent visszakap, illetve a rendezetlen szülői szálak megjelennek az életünkben.
Haha, hagyjanak már ezzel az ostobasággal békén.
Egyszer csak valami kezdett megváltozni, bennem, körülöttem és elkezdtem figyelni a történéseket.
Volt meglepetés számomra. Szülőkkel kapcsolatban is.
Most egy olyan sztorit szeretnék megosztani, ami engem is meglepett.
A Hungárián közlekedve megállt mellettem egy autó, igen hangos tam-tam zenével.
Már épp cifrákat kezdtem róla gondolni, amikor hirtelen beugrott, 17 évesen, én is igen hangosan hallgattam a zenét, a szomszédok ugyanazt érezhették, mint most én.
Láss csodát, ahogy végig futott rajtam ez az érzés a sofőr levette a hangot.
Jó ideig egymás mellett mentünk, maradt a csend.
Megértettem, vannak helyzetek amikor csak saját igényeink kielégítése érdekel, hogy esetleg a másik embernek ez jó vagy sem az már nem jut el a tudatunkig. Érdemes megtanulni, és érteni a működését"

2 Responses

  1. Kovács Krisztina
    Kedves Kata! Köszönöm azt a gyönyörű napot! (Még a nap is kisütött nekünk.) Sok gondolkodnivalót adtál a fenti témával kapcsolatban, lassan, de haladok a tanulás és a megértés útján. Sok sikert továbbra is! Puszi Kriszta
    • Drága Kriszta! Örülök, hogy segíteni tudtam:) szorítok, hogy meg legyenek a válaszok. Köszönöm a bátorítást Szeretettel ölellek Kata

Leave a comment

*