Az elvárás mindig csalódáshoz vezet

Az elvárásaink mindig csalódáshoz fognak vezetni. Nem egyszerű megtanulni elengedni, illetve elfogadni azt a tényt, hogy nem az történi az életünkben amit mi akarunk. Viszont nem csak mondogatni kell, hogy semmi sem történik véletlenül az életünkben

Kedves Kata!
Nagy hittel és reményekkel telve végeztem eddig a tisztító és fogyókúra programot. Most léptem a 10. hétbe. Sajnos eddig csak a pénztárcámra volt hatással, magamban semmilyen téren nem érzek semmi változást. Még a 10. hetet végig csinálom, hátha megtörténik a csoda és beindul a fogyás.

 

Kedves Judit!

Köszönöm a visszajelzést. Nagyon sokat tanított most nekem, amiért én hálás vagyok. Annak idején jósokhoz, látókhoz, szellemlevevőkhöz küldtek a barátaim, mert segíteni szerettek volna. Akkor pont ugyanazt éreztem, mint Ön, hogy csak a pénztárcámra volt hatással, mert csak arra a dologra koncentráltam, ami miatt elmentem. Az évek alatt viszont rá kellett döbbenjek, hogy véletlenek nincsenek. Akkor az is megtapasztalás volt, ami által többé váltam, mert megtanultam, hogy ezek nem működnek, viszont kellettek az életembe, hogy eljussak addig, ahol ma tartok. Most már ami szembejön velem, figyelek rá. Akár Schüssler só, akár egy mondat a másik embertől, akár a 90 napos diéta, mind üzen nekem valamit. Ön fogyni szeretett volna, de lehet a szervezetének a méregtelenítésre volt szüksége, amit a sók meg is tettek. Le is írtam Önnek, hogy nem tudni kinél, mikor indul be a fogyás, mivel nem vagyunk egyformák.

Mivel csak a fogyásra koncentrál, mint én annak idején, hogy csak az probléma oldódjon meg, így csak azt éreztem, hogy csak pénztárcámra volt hatással, mint Ön. Ma már hálás vagyok azoknak az embereknek. Nem tudhatja, hogy ezt a kúrát miért kellett végig csinálnia, mi kellett a szervezetének, azokból a sókból, amit beszedett.

Hisz véletlenek nincsenek. Van egy mögöttes lelki ok is, amit meg kellene keresni. Hisz a túlsúly is valamit mutat a mi tanulási folyamatunkból.

(Piros Katalin)

No Comments Yet.

Leave a comment

*