A férfi és a nő kapcsolata szavak nélkül

Fedezd fel és tanuld meg, hogyan tudod egyszerűem és CSALÓDÁSOK nélkül elérni, hogy nőként kezeljenek.

Tegnap este hazafelé utazva, ismét megmutatta az élet, hogy mennyire értheti egymást szavak nélkül is a két nem, a férfi és a nő.

A történet amit most megosztok, nem az első eset ami megtörtént velem. Csak a tapasztalataimról írok, és beszélek.

Zuglóhoz közeledve kimentem a peronra, ahol nem tartózkodott senki. A vonat ajtaja eléggé rozoga állapotban volt, ezért méregettem mennyire kell majd neki feszülnöm, hogy kit tudjam nyitni. Aztán lesz, ami lesz alapon elengedtem, alakuljon, ahogyan alakulnia kell. 🙂

Kisidő múlva megjelent egy férfi. Minden átgondolás nélkül, tettem két lépést hátra, ő értette a mozdulataim üzenetét, elém állt, és a megérkezés után kinyitotta az ajtót.

Természetesen neki kellett feszülnie.:)

Leszállás után egymásra mosolyogva,  hálás szívvel megköszöntem, szép estét kívántam neki, és ki-ki ment, a maga dolgára.

Mi történt, nem akartam erős nő lenni, egyszerűen csak nő voltam, elvárások nélkül, aki hagyta, hogy a férfi, férfiként viselkedhessen, még ha idegen is.

Nem kellettek szavak, ő értette a mozdulataim üzenetét, és cselekedett, amit nem vettem természetesnek, értékeltem és hálás voltam érte.

Ha nem értette volna, akkor sem háborogtam, erőlködtem volna, helyette kedvesen megkérem, hogy nyissa ki ő az ajtót 🙂

Ahhoz, hogy nőként kezeljenek, neked kell első lépésként a férfit, férfiként kezelni. Bizonyos helyzetekben szavak nélkül is érteni fogják a mozdulataid üzenetét.   (Piros Katalin)

No Comments Yet.

Leave a comment

*