Megtapasztalásokkal, felismerésekkel teli útkeresés

Piros Katalin, család, karma

Útkeresésem visszatekintve hosszú és gyötrelmes időszak volt, tele nem értésekkel, kérdésekkel, mi miért történik velem, miért ismétlődnek élethelyzetek,  hogyan tudok rajtuk változtatni, így pontosan tudom, hogy a hozzám forduló emberekben mi zajlik. Együtt tudok érezni velük, a változtatás nem egy egyszerű út.

Kipróbáltam sok-sok technikát, melyek használata csak ideig-óráig segített. Újra és újra a problémák körforgása  volt jelen az életemben.

Elmentem tanfolyamokra, ahol megtanítottak egy sor dolgot számomra. Pl. szabad akarat, célok, stb. Igyekeztem a tanultakat megvalósítani, az eredmény, nagyon sok  pofon az élettől. A kapott pofonokat  nem értettem, hisz azt és úgy csináltam, ahogyan nekem tanították.

Kínlódásaim közepette beugrott egy emlékkép, 40 évig éltem úgy az életem, nem voltak céljaim, terveim,  egyszerűen csak tettem a dolgom és működött.

Lettek tervek, célok hozzá technikák,  úgy csináltam ahogyan tanították, nem működött, csak csalódásban volt részem. 

Az élet által küldött jelekre figyelve, elgondolkodtam, mit is üzen az a mondat számomra,          " Legyen meg a te akaratod". Buddha tanításai, melyek az elfogadásról szólnak.

Gondoltam visszatérek az eredeti állapotomhoz, nem sikerült egyből, gyakorolgattam az irányítás elengedését, egyidő után azt vettem észre, egyre jobban megy. A megtapasztalásaim által pontosan tudom, nem egyszerű átfordítani a már megtanultakat.

Megértettem, nem lehet senkinek a sorsa a példaképem, az ő életét próbálom meg élni, ami nem fog mennei, van nekem saját életem, sorsom, ami  pont elegendő számomra.

Ami neki működött, az benne volt az ő sorsába, de az én utam, sorsom más, minimális az esély, hogy az ő  technikája működni fog nekem.

Még ha hasonló is a sorsunk, akkor sem  fogjuk egyformán bejárni, fejlődni, felismerni. Miért, mert a tanításokban mindenhol ott van. "Minden ember egyszeri, egyedi és megismételhetetlen".

Nem vitatom el, hogy rajta kívül talán pár embernek működni fog, arra viszont senki nem figyel, hogy hány ember az, akinek nem. Azok az emberek  szenvednek, csalódottak, nem értik, hogy nekik miért nem sikerül, pl. ők miért nem lesznek gazdagok.

Az ok igen egyszerű, mert nincs benne a sorsukba. Amire szükségünk van ahhoz, hogy be tudjuk járni az utunkat, az élet mindent meghoz számunkra.

Évek alatt a megtapasztalások által összeállt a kép bennem, az élet működésével kapcsolatban. Megértettem a karma valódi működését. Hogyan ismerhetem meg valóban, reálisan magam. A múlt cselekedetei nem múlnak el, jelenben jönnek vissza stb.

Apró léptekkel megmutatta az élet, hogy mi az, ami valóban változást hoz, ezek a felismerések voltak, melyek cselekvésre, változtatásra késztettek.

(pl.megláttam saját régi viselkedésemet, melyről meg voltam győződve, mennyire helyes, majd megmutatta az élet a negatív következményét, hogyan hatott az életem alakulására, nem voltam túl boldog tőle, de csak magamnak köszönhettem 🙂

Személyes megtapasztalásaim eredményeként tudok segíteni a hozzám forduló embereknek. Csoportos vagy egyéni foglalkozás keretében tanulhatja meg,  mi miért történik az életében.

Érthető hétköznapi nyelvre lefordított pontos útmutatásokat adok az élete összefüggéseire, a miértek megválaszolására, de megoldani,  megcselekedni mindig minden embernek önmagának kell.

Egy olyan gondolkodás módot tanítok meg, melynek a használatával, egyszerübbé válik az élete. Azt nem tudom ígérni, hogy nem lesznek az  életébe újabb mély pontok, de azt igen, ha már érti, hogy mit miért kell megélnie, könnyebben el tudja fogadni az adott élethelyzetet.

Egyéni foglalkozásra jelentkezni a 06-70-622-6367-es számon. 

Egyéni tanfolyamra jelentkezni a 06-70-622-6367-es számon,